top of page

Week-end à Barcelone


Na een hele week stage besloten we om ons te ontspannen en op weekend naar Barcelona te gaan. We vertrokken zaterdagavond na onze stage met de flexibus richting Barcelona. Nog maar net over de grens en papiercontrole werd al een feit. Al snel bleek dat iedereen in orde was en vertrokken we verder richting onze bestemming. Omstreeks 21:30u kwamen we aan in Barcelona en vertrokken we via de Sagrada Familia richting ons appartement.

Na de lange reis hadden we natuurlijk allemaal erg grote honger en ontdekten we in de kleine straatjes van de grote stad Barcelona de verse Italiaanse keuken.

Zaterdagochtend vertrokken we richting het centrum van Barcelona en aten we een lekker ontbijt aan de Sagrada Familia. Nadien vertrokken we met de toeristische bus richting Camp Nou ( het stadion van Barcelona). Bij aankomst kregen we te horen dat het stadion gesloten was en dat we enkel naar de basketbalmatch van Barcelona konden gaan kijken.

Ik en Thibaut beslisten om basketbal te gaan kijken en Chloë, Tine, Joke en Seppe namen de toeristische bus terug richting ons appartement. Toen ik en Thibaut aankwamen in het appartement hadden de anderen lekkere spaghetti gekookt.

Na een geslaagde dag genoten we nog van een gezellige avond en kropen we al erg snel in ons bed.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page