top of page

Teambuilding SUI Abroad! Ambassadeurs

Geslaagde teambuilding SUI Abroad! Ambassadeurs en begeleiders.

Toen we in september 2019 28 leerlingen selecteerden voor de internationale stage wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt. In de voorbije maanden leerden de ambassadeurs de taal van het stageland beter onder de knie te krijgen. Met het OLS – programma van de EU moet er veel en frequent worden geoefend. Op minder dan 75 dagen is het belangrijk om de ambassadeurs nog beter te leren kennen. Dat gebeurt het best buitenshuis en dus trokken we met de hele Erasmus + - ploeg vrijdag 10 januari op teambuilding naar Antwerpen.

We zagen een groep enthousiaste ambassadeurs de hele dag met trots de sweater dragen! Voor het tweede jaar op rij kozen we er opnieuw voor om de ambassadeurs onder te dompelen in de wereld van de escape rooms. In Antwerpen werden de drie teams verdeeld over verschillende kamers en het was natuurlijk belangrijk om samen te werken en zo snel als mogelijk binnen het uur de kamer te verlaten. Dat het spannend was, konden we vaststellen na een uur adrenaline. Team Rood won met heel wat voorsprong maar de andere ambassadeurs lieten het niet aan hun hart komen; het was duidelijk dat deze activiteit geapprecieerd werd!

In het gezellige El Puerto werden de banden sterker gesmeed met opnieuw lekker veel tapas en gezellig babbelen. Op weg naar Lier werd het duidelijk dat we opnieuw een fantastisch team ambassadeurs wisten te selecteren. Op naar de skype – gesprekken!


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page